facebook_page_plugin

Vrienden van Kerkrade

Tijdens de feestavond voor het 50-jarig jubileum van onze vereniging is bekend gemaakt dat we willen starten met de ‘Vrienden van TTV Kerkrade ’68 ’. Een alternatieve manier om als vereniging, in een tijd waarin het lastiger is om sponsors te vinden en subsidies lager worden, financiële speelruimte te regelen!

Iedereen die mee wil doen komt met zijn of haar naam op het speciaal hiervoor gemaakte batje te staan, wat een mooie plaats krijgt in onze zaal!

Om iedereen in staat te stellen om ‘Vriend’ van TTV Kerkrade ’68 te worden zijn er 3 mogelijkheden:
1) Goud: jaarlijks doneren van een bedrag van minimaal EUR 50,-
2) Zilver: jaarlijks doneren van een bedrag van minimaal EUR 25,-
3) Brons: jaarlijks doneren van een bedrag van minimaal EUR 10,-

Naast vermelding op het batje worden alle ‘Vrienden’ van TTV Kerkrade ’68 ook vermeld op zowel de website als Facebook-pagina van TTV Kerkrade ’68. Natuurlijk zal het verschil tussen Gouden, Zilveren en Bronzen vrienden duidelijk zichtbaar zijn!

Hoe kan ik ‘Vriend van TTV Kerkrade ’68’ worden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef hierin aan dat je ‘Vriend van TTV Kerkrade ’68’ wilt worden en welk bedrag je hier voor over hebt! Je ontvangt dan een bevestiging en details voor de betaling. 
Elk jaar rond 1 december ontvangen alle ‘Vrienden van TTV Kerkrade ’68’ een verslag van wat met de jaarlijkse bijdrage is gedaan. Natuurlijk zit hier dan ook een herinnering bij om het jaarlijkse bedrag te doneren!

Bestuur TTV Kerkrade ‘68

Afdrukken E-mail

Foto in artikel

 Waar komt het vandaan?

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College in Virginia, heeft één van de meer obscure latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage opgezocht, en heeft tijdens het zoeken naar het woord in de klassieke literatuur de onverdachte bron ontdekt. Lorem Ipsum komt uit de secties 1.10.32 en 1.10.33 van "de Finibus Bonorum et Malorum" (De uitersten van goed en kwaad) door Cicero, geschreven in 45 v.Chr. Dit boek is een verhandeling over de theorie der ethiek, erg populair tijdens de renaissance. De eerste regel van Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet..", komt uit een zin in sectie 1.10.32.

Het standaard stuk van Lorum Ipsum wat sinds de 16e eeuw wordt gebruikt is hieronder, voor wie er interesse in heeft, weergegeven. Secties 1.10.32 en 1.10.33 van "de Finibus Bonorum et Malorum" door Cicero zijn ook weergegeven in hun exacte originele vorm, vergezeld van engelse versies van de 1914 vertaling door H. Rackham.

Afdrukken E-mail

Aanmeldingsformulier

Naam en voorletters(*)
Please let us know your name.

Roepnaam(*)
Please write a subject for your message.

Adres
Invalid Input

Postcode
Invalid Input

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer
Invalid Input

Geslacht

Invalid Input

Geboortedatum
Invalid Input

E-mail(*)
Please let us know your email address.

Ben je nog lid van (een) andere vereniging(en)?

Invalid Input

Welke?
Invalid Input

Invalid Input

Meldt zich aan als lid van de tafeltennisvereniging Kerkrade ‘68

 • hij/zij verplicht zich te onderwerpen aan de Statuten en het H.R.
 • hij/zij verklaart dat er geen medische of andere bezwaren aanwezig zijn met betrekking tot het deelnemen aan trainingen/wedstrijden.
 • hij/zij verklaart op de hoogte te zijn van de contributieregeling en zal bij ontvangst van de contributienota het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen van de ontvangen datum overmaken.
 • hij/zij verplicht zich om bij afmelding eventuele schulden alsnog te voldoen en eigendommen van de vereniging in te leveren.

Ben je nog minderjarig vraag dan eerst toestemming aan je ouders voordat je dit gaat versturen !!

Afdrukken E-mail

Home

Welkom bij TTV Kerkrade '68

TTV Kerkrade '68 is een dynamische tafeltennis vereniging. Zo organiseren we ieder jaar het Klein Klankstad Toernooi. En zoals iedere goede vereniging moet er ook gefeest worden. Jaarlijks hebben wij een feestavond om de jubilarissen en de kampioenen te huldigen. TTV Kerkrade '68 heeft ongeveer 50 leden, waarvan circa de helft recreanten.

Clubkampioenschappen en feestavond

De clubkampioenschappen en aansluitend de feestavond worden gevierd op zaterdag 11 september 2021. Verdere info volgt later.

 

 

 

 

Afdrukken E-mail

 • sponsoren_ttv.jpg
 • nijssenweb_logo_trans.png
 • download.png
 • LOGO-SNACKPOINT.jpg
 • vondenhoff_sijben.JPG
 • renkens_makelaardij.JPG
 • JumboKerkrade.png
 • 13_the_chocolate_company_1_xl.jpg
 • Buck-Office.jpg