facebook_page_plugin
 • 20746412 901962819942214 6644248493681479582 o
 • toernooi
 • website hal 0016 800x600
 • 277203 279950188773333 1621027243 o
 • p385f14224585814463700

TTV Kerkrade '68 heeft ongeveer 50 leden, waarvan een deel jeugdleden. Om buiten de tafeltennisactiviteiten leuke activiteiten te organiseren voor onze (jeugd)leden is niet alleen inzet van onze vrijwilligers nodig, maar moet er ook genoeg financiële ruimte zijn. Helaas worden subsidies de afgelopen jaren lager en wordt het steeds lastiger om sponsors te vinden. Als manier om wat meer financiële speelruimte te krijgen heeft TTV Kerkrade ’68 besloten om de ‘Vrienden van TTV Kerkrade ‘68’ op te richten.

Wie zijn de ‘Vrienden van TTV Kerkrade ‘68’? Leden, familie van leden, bedrijven of andere geïnteresseerden die jaarlijks een bedrag willen doneren aan TTV Kerkrade ’68 en op deze manier helpen om TTV Kerkrade ’68 in staat te stellen om leuke dingen te organiseren voor haar leden!

Om iedereen in staat te stellen om ‘Vriend’ van TTV Kerkrade ’68 te worden zijn er 3 mogelijkheden:

1)      Goud: jaarlijks doneren van een bedrag van minimaal EUR 100,-

2)      Zilver: jaarlijks doneren van een bedrag van minimaal EUR 50,-

3)      Brons: jaarlijks doneren van een bedrag van minimaal EUR 25,-

Iedereen die ‘Vriend’ van TTV Kerkrade ’68 wordt zal met naam vermeld worden op een bord dat op trainingsavonden, tijdens competitiewedstrijden en het jaarlijkse Klein Klankstad toernooi in de sportzaal zichtbaar zal zijn. Hiernaast worden alle ‘Vrienden’ van TTV Kerkrade ’68 ook vermeld op zowel de website als Facebook-pagina van TTV Kerkrade ’68. Natuurlijk zal het verschil tussen Gouden, Zilveren en Bronzen vrienden duidelijk zichtbaar zijn!

Hoe kan ik ‘Vriend van TTV Kerkrade ’68’ worden? Stuur een mailtje naar Ronald Köster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en geef hierin aan dat je ‘Vriend van TTV Kerkrade ’68’ wilt worden en welk bedrag je hier voor over hebt! Je ontvangt dan een bevestiging en details voor de betaling.

Elk jaar rond 1 september ontvangen alle ‘Vrienden van TTV Kerkrade ’68’  een verslag van wat met de jaarlijkse bijdrage is gedaan. Natuurlijk zit hier dan ook een herinnering bij om het jaarlijkse bedrag te doneren!

Vragen? Neem contact op met Ronald!

 Waar komt het vandaan?

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College in Virginia, heeft één van de meer obscure latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage opgezocht, en heeft tijdens het zoeken naar het woord in de klassieke literatuur de onverdachte bron ontdekt. Lorem Ipsum komt uit de secties 1.10.32 en 1.10.33 van "de Finibus Bonorum et Malorum" (De uitersten van goed en kwaad) door Cicero, geschreven in 45 v.Chr. Dit boek is een verhandeling over de theorie der ethiek, erg populair tijdens de renaissance. De eerste regel van Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet..", komt uit een zin in sectie 1.10.32.

Het standaard stuk van Lorum Ipsum wat sinds de 16e eeuw wordt gebruikt is hieronder, voor wie er interesse in heeft, weergegeven. Secties 1.10.32 en 1.10.33 van "de Finibus Bonorum et Malorum" door Cicero zijn ook weergegeven in hun exacte originele vorm, vergezeld van engelse versies van de 1914 vertaling door H. Rackham.

Naam en voorletters(*)
Please let us know your name.

Roepnaam(*)
Please write a subject for your message.

Adres
Invalid Input

Postcode
Invalid Input

Woonplaats
Invalid Input

Telefoonnummer
Invalid Input

Geslacht

Invalid Input

Geboortedatum
Invalid Input

E-mail(*)
Please let us know your email address.

Ben je nog lid van (een) andere vereniging(en)?

Invalid Input

Welke?
Invalid Input

Invalid Input

Meldt zich aan als lid van de tafeltennisvereniging Kerkrade ‘68

 • hij/zij verplicht zich te onderwerpen aan de Statuten en het H.R.
 • hij/zij verklaart dat er geen medische of andere bezwaren aanwezig zijn met betrekking tot het deelnemen aan trainingen/wedstrijden.
 • hij/zij verklaart op de hoogte te zijn van de contributieregeling en zal bij ontvangst van de contributienota het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen van de ontvangen datum overmaken.
 • hij/zij verplicht zich om bij afmelding eventuele schulden alsnog te voldoen en eigendommen van de vereniging in te leveren.

Ben je nog minderjarig vraag dan eerst toestemming aan je ouders voordat je dit gaat versturen !!

Foto's 50 jarig jubileum online

Inmiddels is het alweer 10 dagen geleden dat we mogen terugkijken op een leuke jubileum dag. Zoals jullie zelf ook op de foto's kunnen zien heeft iedereen zich vermaakt en hebben we ook mede door het weer een fantastische dag gehad. De foto's staan online en zijn te bekijken onder het menu : Foto's 50 jarig jubileum. 

Tijdens de feestavond is er ook een Powerpoint presentatie getoond van oude foto's. Deze presentatie is te groot om op de website te zetten maar mocht men er interesse in hebben dan kan ik deze per mail sturen via "wetransfer". Stuur in dat geval een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam, zet in het onderwerp "Verzoek Powerpoint presentatie 50 jarig jubileum".
Stuur ook een mail naar dit mail adres als je graag de originele grootte van de foto wil hebben. Geef dan even aan welke foto je graag wil hebben

Foto's zijn ook te vinden op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/50-jaar-TTV-Kerkrade-68-901932873278542/ 

Welkom op de website van TTV Kerkrade '68

TTV Kerkrade '68 is een dynamische vereniging. Zo organiseren we ieder jaar het Klein Klankstad Toernooi. Daarnaast hebben we een activiteitencommissie die voor de jeugd jaarlijks meerdere activiteiten organiseert. En zoals iedere goede vereniging moet er ook gefeest worden. Jaarlijks hebben wij een feestavond om de jubilarissen en de kampioenen te huldigen. TTV Kerkrade '68 heeft ongeveer 50 leden, waarvan ongeveer de helft recreanten.

 

 

 

tesdt

 • nijssenweb_logo_trans.png
 • Buck-Office.jpg
 • renkens_makelaardij.JPG
 • JumboKerkrade.png
 • download.png
 • sponsoren_ttv.jpg
 • LOGO-SNACKPOINT.jpg
 • vondenhoff_sijben.JPG
 • 13_the_chocolate_company_1_xl.jpg